Fin dag men dåliga nyheter

For ut en fin liten sväng med Honey idag på morgonen, i sällis av H som ledde Sudden & Valle. Ska skriva mer om det sen men jag nu är jag lite smådeppig då J meddelade att hon lagt ut foderannonser om Honey nu. :(
 
Det var inte alls oväntat på nåt sätt men det slår ändå lite hårdare när man ser ens "egen" medryttarhäst där i annonsen, på riktigt och inte "kanske". Jag har inte skrivit om det här i bloggen, men det har vart på gång ett tag, J erbjöd mig att ha henne på halvfoder i höstas men jag tackade efter lite fundering nej till det. Det här med att dela är svårt, speciellt när man kommer ur mitt läge som medryttare och J äger henne. Jag tror aldrig att jag skulle känna att hon verkligen var "halva min" och känner att ska jag dela häst och lägga ut de pengarna, då ska jag verkligen äga halva hästen. Och även om jag älskar Honey, tycker hon är jättefin & har lärt mig mycket av henne, så är hon inte en häst jag skulle köpt. Det här var i höstas så det är som sagt ingen jätteskräll, i synnerhet nu när jag fått dra ner från tre dar i veckan till en och inte kan betala J lika mycket, men det är klart att jag är jättejätteledsen ändå.
 
Nu får vi väl se vad som händer när, J ska ju hitta rätt person för henne också. Just nu för sekunden känner jag mig bara jätteledsen, är inte superpepp på provridningen imorgon heller (och har inte hört av ägaren angående bekräftelse av tid fast jag mailade i förrgår) och känner mig allmänt trött på letande och krångel och tråkigheter. Sen är jag ju också ledsen för att om (när) hon flyttar så blir det ju inget ridande på Runsa för mig och det är nästan minst lika trist. (Om det inte kommer nån ny häst dit men problemet att ta sig hem kvar står ju tills jag hittar en bättre lgh)
 
Just nu är jag bara såhär "varför håller jag på med det här över huvud taget". Fast det är ju bara för att jag är ledsen, hade som sagt en fin dag idag. Är bara så less på att ha sån otur med mina medryttarhästar. Nej, nu ska jag gå och tjura lite i badkaret så kommer foton & mer om fina morgonen idag lite senare!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0