Vilt möte

Idag blev det äntligen dags för en tur i dagsljus med nya Honey! Åkte rätt sent (halv två) och av bara farten gjorde jag allt fix först. Lite korkat såhär i efterhand då jag hade kunnat få upp värmen efter ridturen genom att göra det, men..

En hel del folk i stallet idag, jag är ju bra på ansikten och mindre bra på namn så jag tänker mig inte ens försöka mig på att gissa nu i början men de som har Mina var där, och Robin & Darts medryttare (tror jag) med. Namnen kommer med tiden.. :) Är likadan på jobbet, hälsar och morsar och lunchar med alla men får kundtjänst nån ny tar det mig typ två månader minst att lära mig namn.

Red ut längs Gällstavägen, nästan hela vägen till Väsbyvägen och så hem igen. På ditvägen såg vi en räv, den stannade 5 meter bort, dog söthetsdöden. Ville fota men då blev den rädd och Honey ryckte till när den pilade iväg. På väg hem såg vi dock en älg en bit bort. Honey såg den inte först men när jag stannade och fotade fick han världens största ögon och kunde inte bestämma sig för om han skulle stirra på den eller raskt marschera därifrån. Jag manade på honom och först gick det lite fort men han lugnade sig snabbt, dock gick han typ frivilligt i öppna på egen hand en bra bit sen för att försäkra sig om att vi inte blev förföljda. ;) Fjant.

Ganska precis en timmes skrittur, där det var barmark såg jag dock att det var asfalt under och det var ju lite trist, då det är närmsta vägen.. Men men.



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0