Saker jag älskar lika mycket som hästar.

Helgen har vart hästfri då jag ägnade mig åt en av mina absoluta favoritsaker utanför stallet; Kentkonsert. Förklädd till invigning av ny nationalarena med Robyn & Winnerbäck som förband. De flesta som rider har väl kanske det som största intresse, jag har en långt odlad kärlek för fyra män från Eskilstuna och det är ungefär lika billigt som att ha häst. Man kan jämföra det rätt enkelt med att de som gillar hästar & att rida kanske rider lektion en dag i veckan eller turridning nån gång, med att ha en egen häst. Jag klarar mig inte bara på en konsert utan åker alltid på så många jag bara har råd med.

Förutom Kent & hästar har jag två andra laster som också kostar massvis med pengar och som är något av det bästa jag vet; resa & nördkonvent. Jag är inne i en period just nu där jag ska få njuta av alla fyra inom loppet av en dryg månad; igår var det Kent, om 16 dagar åker jag till London (min absoluta favoritstad i världen), om 19 dagar är det sci-fi-konvent och om 35 dagar ska jag se Spanska Ridskolan ha uppvisning i Globen! Ja, och även ha Honey då såklart.

Det är nästan overkligt att få uppleva allt jag älskar så hjärtat nästan går sönder, inom en dryg månads tid. Och dessutom ska jag få flytta till en ny lägenhet mitt i allt detta också. Jag hade en extremt tung vinter & vår så jag tycker verkligen att jag förtjänar denna underbara tid. Jag var så lycklig igår så jag inte visste var jag skulle ta vägen. Hästarna, konventen & resandet är något jag älskar jämställt med Kent, men det är en annan sorts kärlek. Kent är som ett knark; kicken man får på spelningar är som inget annat och sen måste man bara ha mer. Detoxade med EM-dressyren idag.. :)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0