Tröttheten

Tröttheten i min stackars ej vilade kropp, när ska den få gå över? Inte denna vecka iaf då jag hade tjejHoney idag (pga halvdag), pojkHoney imorgon (pga bytt bort min fredag nästa v) + fre/lör. Och tjejHoney på lördag med åguuuu :) Men kul är det ju. Imorgon ska jag rida ut med L/Sillen på morgonen så det ska bli kul, har även morgonfodringen så inte blir det exakt vila heller. Och direkt efter och kolla på lgh.

Men NÄSTA vecka..! Då är det bara 3 ridpass; må to lör. Då kanske det äntligen blir diskat hemma. Måste det fan bli för mamma kommer ner i slutet av maj.. ;)

Ska skriva mer om idag.. Sen. Tillsvidare en horseshamingbild på hon som trampade sönder grimskaftet idag. Det gick sönder i METALLEN, i ringen! Aldrig vart med om, skitskumt.



Kommentarer
Linda

Det är usel kvalite på metalldelar i grimmor osv nu förtiden tycker jag. Är det nånstans det går sönder så är det i metallen.
Jag har massor med fina grimmor där spännena gått av av fåniga anledningar.

Svar: Jaså! Aldrig vart med om det förr men när man tänker på hur billiga grimskaft & grimmor kan vara så är det väl egentligen inte så konstigt.. men men. :/
Borrowed Hearts

2013-04-30 @ 22:06:13
URL: http://stjarnstralar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0