Men.. det är ju..?

Förutom att roa mig med kallblodsannonserna på Hästnät i ett rent drömmande syfte brukar jag kolla stallplatsannonerna i Norrort mest på kul för att se priser och vad de har, och blev lite häpen över denna annons. Stallet såg ju galet fint ut, ridhus, mm.. men sen gården.. det är ju gården där Lucas stod när jag började rida honom! När jag kollade på ridhuset igen så jooo, det såg bekant ut men sådär såg INTE stallet ut. Stallet skulle inte kunna se ut så ens efter renovering (med tanke på dörrplacering etc) så jag fattar inte.
 
Och samtidigt, vaddå uteboxar. Det var nog 8 boxar i det stallet vad jag minns.. men däremot fanns det ett annat stall i granngården, kanske om nån köpt båda och slagit ihop det till en verksamhet..? Jätteskumt! (Ni kan se på första bilden här hur det stallet såg ut) Blir ju supernyfiken på vad tusan detta är, vill ju nästan "låtsas" ha en häst så jag kan åka och snoka haha! :D Allt annat stämmer dock överens. Utom "bra utevägar".. det fanns visserligen ett par bra men det var minst 35-60 min tur på asfalt för att komma till dom.. Kan kanske vara ett annat stall men skitskumt för det ÄR den gården på sista kortet. 


Kommentarer
Elin

Stallet på bilden är den lilla stalldel som ägaren har byggt till sig själv. Utöver det är det stora stallet bredvid med pegasusboxar (om jag inte minns fel).
Bakom stora stallet mot ridhuset finns det uteboxar :)

Svar: Ahaa! De måste byggt om massvis sen jag var där för.. eh.. 5-6 år sen då ;)
Borrowed Hearts

2013-04-04 @ 21:32:37
URL: http://beautyalices.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0