Same old, same old..

Bloggen ligger i dvala men å andra sidan finns det inte så mycket nytt att berätta. I tisdags linkade Honey ordentligt på raksträcka, idag såg allt bra ut.. Ska bli HIMLA intressant att höra vad equiterapeften sa sen, för nu känns fejket uppenbart - men man vill ju inte chansa. Fattar inte vad felet kan vara annars.
 
I tisdags blev det alltså bara mock & pyssel, och samma idag då jag var dålig medryttare och valde att få skjuts hem istället för att ta en mörkerpromenad med damen. Just den här fredagen var det detssutom extra välkommet att slippa buss & väntan och vara hemma 22.40, då jag ska upp tidigt imorgon och flyga till Luleå för brors bröllop. Nästa helg ska jag ta flyg upp samma tid igen, men den gången för att äntligen hämta hem älskade bilen! Hurra! Nu är hon fin & fixad och för en struntsumma i jämförelse med verkstan. Det är bra med bilmakanikerbror.
 
Mock & fix!
 
 
Jag blir toooookig på dessa tistlar. Fattar inte hur det kan finnas några kvar i hagen?!
 
 
I övrigt så är jag väldigt nöjd med att jag snodde till mig Y's gamla skåp idag, vi har 8 skåp i sadelkammaren och de är ju främst till för stallägarna, men just nu är det bara 6 hästar i stallet (eller egentligen 7 för Walentino kommer ju tillbaka så fort han blir kastrerad) så jag passar på medans det går, känns mycket bättre att kunna ha grejer i ett skåp istället för i en påse i sadelkammaren. Vet inte varför egentligen, haha, men gör det. Skönt att få undan det, typ. Tänk bara om det kunde få stå ett eget hästnamn på skåpet.. :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0