Fin tisdag!

Vilken toppentisdag!
Lättmockad box, och när jag kom till hagen och ropade kom Honey galopperande! Måste ju ha berott på underbara mig och inte det faktum att det var kväll och de ville komma in..? ;) Upp till stallet var det en väldigt energisk dam som knatade efter och allt såg bra ut i bakbenen, så jag beslöt mig för en barbackatur.

Hon kändes super ute, VÄLDIGT pigg dock! Vi skrittade 20 min på lång tygel mot Göranstorp, sen vände vi och hon ville trava på en gång. Jag gjorde halt för att lägga ner telefonen igen och då var hon superlarvig & tjafsig, stampade och gjorde "travarslängen", och testade ta steg framåt. Hon försökte och jag rättade och så höll vi på i säkert 5 minuter innan hon gav upp, sen blev det 20 min hemåt på halvlång tygel och ca en miljard halvhalter då hon baaaara ville trava. Men plus för att hon lyssnar så bra och framför allt för att hon VILL trava (även om det var hemåt just innan kvälls)! Det måste väl ändå vara ett bra tecken för bakbenen?

När jag kvällsat alla hästar kvällsade jag mig själv innan bussen gick hem, snällaste H bjussade på Dallassallad som jag åt i en ciabatta, och det blev till och med lite efterrätt eftersom nån lämnat en bullängd. Helt klockrent, så nu känner jag mig inte så sur över att det får bli promenad hem från stationen nu ikväll. :)



Kommentarer
Elin

Vad kul att hon verkar må bättre :D

Svar: Ja! Håller tummarna för att det är över nu, vad det än var. Dock har hon nu en sko som känns vara på väg att bli tappsko, håhåjaja alltid är det nåt ;)
Borrowed Hearts

2012-10-14 @ 07:25:47
URL: http://beautyalices.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0