Snart är det jul!

Åh vad jag längtar till julen!
 
När jag var ganska ny på Runsa och red Mårten, så hade vi ett litet Luciatåg för husen som hör till Runsa Slott. Vi pyntade hästarna fint (jag har lite foton men de är tyvärr superkassa pga dålig mobilkamera på den tiden) och sen sjöng vi lite julsånger. Det var jättekul och lite pinsamt, men mest kul. :) Vi har aldrig gjort nåt liknande efter det, men det var fint.
 
Är det nåt som jag tycker är så mysigt så att det inte finns, så är det att julpynta i stallet. Hänga upp granris och glitter och lite pynt (givetvis inte så hästarna kommer åt och får i sig något som de inte ska få i sig!), det är lite si och så med det på Runsa men Honey hade en krans på boxen förra julen iallafall. Hade jag en egen häst skulle jag TVEKLÖST pynta järnet, haha! Jag är helt tokig i julen (på ett icke-religiöst sätt givetvis) och skulle helst börja julpynta redan nu. Ibland pyntar jag hemma från min födelsedag, men oftast går jag på feeling när det är dags, då blir det mysigast.
 
Fint julpynt med osäkta kvistar (så hästarna inte vill äta) i en av mina "ex-hästars" stall.
 
J och jag styrde upp December månad i lördags för jag kom på att jag var en såndär jobbig dålig medryttare och skulle vara borta så himla mycket i December. Om drygt två veckor åker mamma och jag till London på julshoppingweekend + att vi ska fira hennes födelsedag där. Två veckor senare åker jag till Birmingham torsdag-måndag för att träffa kompisar och gå på Sci-Fi-konvent (något jag tycker är lika kul som hästar men kanske inte nämner så ofta här), och eftersom att julen innefaller så bra i år så ska jag hem till Luleå 22/12-1/1.
 
Först kändes det nice men nu börjar jag känna lite ångest för det. Men förhoppningsvis blir det en lugn vecka utan för mycket måsten, synd bara att slösa bort alla lediga dagar däruppe utan häst! Det står ju inte ens några nära min pappa (i mitt första stall, om ni minns?) som man kan klappa.. Men hursomhelst, efter alla omstuvade dagar så blev det så att jag rider Honey i princip alla dar jag inte är i Luleå/England. Eh.. ja. Hoppas jag hittar alla julklappar i London för tid för att handla fler lär icke finnas! ;)


Kommentarer
Linda

Inte i närheten det minsta men du är väldigt välkommen till siknäs och klappa på mina och Idas hästar. 8 stycken allt som allt så det är många mular att mysa på. Varav 5 nordingar av olika varianter.
=)

Jag älskar också att julpynta, tyvärr har jag slutat pynta stallet, men när jag bara hade en och två hästar gjorde jag det.
Det är så myys.

Svar: Å, får jag det? Det vore jättekul, Siknäs är väl inte SÅ långt bort.. :) Det gör jag jättegärna!
Borrowed Hearts

2012-11-13 @ 23:29:54
URL: http://stjarnstalar.blogg.se
Linda

Njae, det tar ca 30-40 minuter att köra hit, beroeende på väder å väglag å så.
Nån av hästarna bjuder dig gärna på en kör eller ridtur också om du skulle vilja =)

Svar: Jag bor i Stockholm nu, 30-40 min är ingenting ;)Det låter jättekul! :)
Borrowed Hearts

2012-11-16 @ 17:21:49
URL: http://stjarnstalar.blogg.se
Linda

Ha ha, det förstås. Man kommer väl längre sträcka på den tiden här uppe också kan jag tänka.
Men vi får ta och höras närmare då =)

Svar: Absolut, det gör vi! :)
Borrowed Hearts

2012-11-18 @ 21:30:58
URL: http://stjarnstalar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0