Cannonball Run

Det bidde ingen longering idag då J var lite krasslig, jag var heller inte superpepp just idag utan ganska trött. Red ut med Ingra & Cytra, skritt & trav till och från vändplan. Honey tyckte det var misäääär att inte få galoppera hem och brallade på, men den som vill rida långsammast när man rider ut bestämmer ju, och L red Ingra barbacka + att Cytra var lite allmänt skum, så det blev bara trav. Bra för Honey att inte alltid få som hon vill också.
 
Eftersom hon kändes lite kanonkula tog jag av till höger när vi kom till korsningen men då ville hon såklart inte lämna dom andra så det blev lite speedryggning innan jag röt till och sen galopperade vi mot Göranstorp tills hon själv sa stopp, skritt en bit till, innan vi vände och galopperade tillbaka. MÅSTE köpa en bättre pannlampa alltså! Min funkar i skritt, okej i trav, men galopp är hopplöst. Nästan bättre utan, fast det är ju inte heller helt bra. Hon var lite svettigare än i lördags när vi kom hem, men något stelare i stretchen.
 
Honey mumsar kvällsmat
 
Fick för övrigt svar från ridskolan idag, de föreslog att jag skulle komma och rida på onsdag kväll, i NÄST BÄSTA GRUPPEN. Eh, pinsamt. Kommer ju lätt vara sämst. Eller det är typ första terminen på den nivån tror jag, jag fattar inte riktigt alla deras märken och koder. Känns lite komplicerat och jobbigt för att vara ärlig, men kommer förmodligen inte rida där ändå så det spelar väl roll. Försökte googla lite på instruktören men hittade inte så mycket. Bah, trodde alla ridskoletjejer bloggade? ;) Onsdag är dock min sena kväll på jobbet så det kan bli lite tight att hinna, måste kolla om jag kan byta med nån kollega imorgon innan jag tackar ja.


Kommentarer
Linda

Om du inte redan läser denna så kan jag rekomendera den här bloggen.
http://mjeppan.bloggplatsen.se/
Mest för att hon då och då tar upp hur okej det är att inte vara perfekt =)

Svar: Hahaha! Men jag VILL ju va bäst och kunna allt.. ;)
Borrowed Hearts

2012-11-20 @ 13:38:01
URL: http://stjarnstalar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0