Fortsatt sjuk

När man haft hjärnskakning är enda hjälpen vila. Man använder hjärnan så mycket mer än man tror (eller kanske tänker på), därför kan man bli förvånad hur mycket man inte orkar med. Till och med "bara" åka och handla kan bli jobbigt. Att ha haft hjärnskakning känns ungefär som att hjärnan inte riktigt får plats i huvudet, det är liksom utspänt där inne hela tiden känns det som. TV och läsande kan vara för mycket, ljus också. Jag klarar av det mesta, men just idag har jag inte orkat med så mycket alls. Läsa, dator, iPhone, TV, nästan allt har gått bort. Har mest sovit och badat badkar. Stallet är normalt väldigt avslappnande för mig så jag tänkte ändå testa igår, men rätt snabbt märkte jag att det inte gick. Jag var tvungen att ta en paus efter att jag mockat halva boxen, det blev för fysiskt anstängande.
 
Det är faktiskt rätt jobbigt att bara skriva den här texten, att fokusera är svårt, och det är lördag kväll idag = 4 dagar sen det hände. Det går långsamt, det gör det. Och det här är min andra hjärnskakning, fick ju en för två år sen när jag for av Rauen. Samtidigt är det svårt, det känns konstigt att vara sjuk men ändå inte vara sjuk sjuk, om ni fattar. Nu när jag sitter och fokuserar på att skriva känns det som att nån har satt ett metallband runt min panna och drar åt den ett snäpp längre ju mer jag skriver, så jag får pausa då och då. Att jobba känns mil bort..
 
Har alltså inte Honey idag utan är helt "ledig" från både jobb & häst i helgen och ska bara ta det lugnt. Hoppas kunna vara OK för jobb på måndag men lite tveksamt känns det. Men känns det OK på morgonen ska jag testa iallafall, om jag ska ha Honey får bero på vad huvudet säger men jag tror inte jag kan ha henne nästa vecka heller, ärligt talat. Mocka och bära vatten och fixa hö, hur mycket använder man hjärnan till det? Ja, mer än man tror kan jag säga. Blä, fyfan vad det här är segt. Har inte heller fått nån prisuppskattning på bilen än, suck. Försöker minnas hur länge det tog innan jag kunde rida Rauen igen efter jag for av, har för mig att jag fick pausa typ en månad? Kan det stämma? Yyyl. :(
 
JÄTTESUR Honey som inte alls tyckte att det var kul att bli inhäntad för lite pyssel igår. :)
 
Varför dricka från det icke frysta vattnet när man kan tugga på isen?, tyckte Valle & Sudden.


Kommentarer
Valross

*kramis*

2012-12-08 @ 16:45:42
Linda

Ha ha. Sursto minen.

Trist att du är så dålig ännu =(
Det är svårt att vila men du ska nog kanske hålla dig borta från jobbet och stallet en stund till så du får friskna till ordentligt.

Svar: Haha eller hur. Det svåraste är ju att inte dö av fniss när de får den..
Ja, det får bli så. :(
Borrowed Hearts

2012-12-09 @ 13:35:40
URL: http://stjarnstralar.blogg.se
Linda

Jag brukar bli jätterädd och springa och gömma mig.

Eller så inte =P

2012-12-10 @ 22:56:48
URL: http://stjarnstralar.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0