Min väg till Honey

Kommer man aldrig ur bloggträsket? :) Det är svårt att sluta, för det är ju så roligt att läsa och så vill man själv komma med sin egen input och berätta om sin egen häst (eller nu är hon ju inte min egen men ni fattar). Kommer mest skriva om min söta medryttarhäst Honey Bird Twitter här, men även om gamla medryttarhästar och allmänt stall/hästrelaterat antar jag.

Honey är en söt 11-årig varmblodstravare som inte passade på travet, och har vart ridhäst sedan 2006. Hon har ett ganska varierande humör (sto som hon är), men överlag är hon väldigt fin & till och med mysig när andan faller på. Hennes förra ägare tävlade i distansritt. Hon har snart vart 2 år i det mysiga privatstall i Upplands Väsby där jag haft ett par olika medryttarhästar de senaste 2½ åren;

Jag började på en nordis som heter Mårten, men efter bara ett par månader fick jag inse att vi inte alls kom överens. Det kändes jättetungt eftersom jag aldrig "gett upp" en häst förut, och jag kände mig helt värdelös som ryttare. Istället började jag rida en annan nordis i stallet, Rauen. Vi blev jätteförtjusta i varandra och tog oss igenom en fantastisk, om prövande, tid tillsammans (jag ska skriva mer om det någon annan gång). Tyvärr så blev det så att hans ägare flyttade och än en gång stod jag utan häst. Som tur var så var jag så pass "eftertraktad" att flera ägare i stallet ville att jag skulle prova deras hästar. Sista tiden med Rauen var dock ganska tung av olika skäl, och jag ville ha en.. Honey. Jag provade faktiskt bara henne, men kände direkt att hon var den jag ville rida just nu! Normalt är jag en Nordisälskare men det kändes just därför kul att få testa en annan modell!

Baby ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

borrowedhearts

Mina äventyr med min medryttarhäst Honey Bird Twitter, samt allmänna funderingar & tankar om hästar, ridning & stall!

RSS 2.0